Fullverdig, optimalt og komplett protein

Fullverdig, optimalt og komplett protein

Vi tør ikke påstå (slik noen gjør) at fiskeproteiner er et vidundermiddel fra havet, men fremhever likevel at slike proteinene er et fantastisk tilskudd i kombinasjon med et sunt kosthold.

Norske Fiskeproteiner har en aminosyreprofil som gjør den til et komplett kosttilskudd for alle.
- Er du opptatt av muskelbygging, fettforbrenning, vedlikehold av kroppen og benbygning?
- Spiser du for lite fisk?
- Ønsker du en sunnere livsstil?
- Har du høyt blodtrykk, eller ønsker å forebygge andre livsstilssykdommer?
- Er du generelt opptatt av sunnhet og god helse?

Da er Norske Fiskeproteiner gull verdt for deg - uansett livsfase eller livsstil!

Proteiner er kroppens byggestener, og livsviktig for å opprettholde mange av kroppens funksjoner. Proteiner er bygget opp av aminosyrer hvorav kroppen produserer 12 selv og de 8 andre (essensielle) må tilføres gjennom kosthold og kosttilskudd. Proteiner som inneholder alle de 8 essensielle aminosyrene kalles gjerne for fullverdige eller optimale proteiner. Norske Fiskeproteiner er en slik komplett fullverdig proteinkilde. Kroppen fortjener dette, og om du f.eks. trener mye, bør du velge Norske Fiskeproteiner. Aminosyrene i en slik komplett proteinkilde er spesielt viktige for oppbygging og restituering av muskler, og «elsket» av de som trener muskelgrupper og er opptatt av en fast og muskuløs kropp. Ellers er fullverdige proteiner generelt kjent for vedlikehold og styrking av skjelettet, og gir sunt vedlikehold av hud, hår, negler og slimhinner.

Ved daglig bruk, og med lang brukshorisont, har du en komplett og optimal proteinkilde. Dette bør du velge og ikke velge bort! Dette er også kosttilskuddet som er en selvfølge for den som fokuserer på muskelutvikling og kroppsfremhevelse, og som vil bygge en varig sunn kropp for fremtiden.

En investering for fremtiden - for deg selv og alle du har ansvar for!