Bærekraftig og miljøvennlig

Bærekraftig og miljøvennlig

Som bruker av kosttilskudd generelt bør du kjenne de ulike kunstige virkestoffene som tilsettes, og årsakene til at dette brukes fremstillingen av kosttilskudd. Vær også våken for at kunstige virkestoffer kan gi bivirkninger i møte med f.eks. medisiner.

Vi er imidlertid stolte av å kunne tilby våre abonnenter på Norske Fiskeproteiner - et naturbasert kosttilskudd, kun produsert av ren, hvit, villfanget fisk. Proteinene er ikke tilsatt noen virkestoffer, kunstige vitaminer, smak, farge, eller luktkamuflering. Råstoffet til Norske Fiskeproteiner er torsk, sei og hyse - og kun det! Derfor påstår vi at våre proteiner er et naturbasert produkt rett fra havet, skånsomt bearbeidet og gjort tilgjengelig for alle.

Fisket foregår på bærekraftige stammer i Norskehavet (Nordøstlige Atlanterhavet - fangstsone 27) fra anerkjente båter, og er regulert av myndighetene. All produksjon er sertifisert bærekraftig gjennom ordningen MSC – Marine Stewardship Council chain of custody (www.MSC.org) for blant annet å hindre overfiske. Videre starter produksjonen av Norske Fiskeproteiner på båtene når fisken er fersk. Ved dette bevares alle næringsstoffer, mineraler og vitaminer som en naturlig del av proteinene. Derfor er det ikke behov for kunstige tilsetningsstoffer i Norske Fiskeproteiner. Du spiser ren, villfanget, hvit fisk, bearbeidet til 100% naturlige og bioaktive fiskeproteiner.

Bestill abonnement

Antall stk

Ring for info eller bestilling 930 15 333