Tjenester

LEDER- OG LEDELSESUTVIKLING

Agnelli skreddersyr og designer prosesser innen leder- og ledelsesesutvikling slik at ledere har kompetanser og prosesser de trenger for å gjennomføre endringer og skape smidige organisasjoner.

KURS, WORKSHOPS OG FOREDRAG

Agnelli utvikler kontinuerlig kortere bedriftsinterne læringsopplevelser i form av kurs, workshops og foredrag. Disse tilbudene kan tilpasses i forhold til varighet og virksomhetens behov. Det er også mulig å kombinere ulike temaer og lage sitt eget spesialtilpassede kurs eller workshop.

KARRIERETJENESTER

Er du i en periode i livet hvor du lurer på hvor veien går videre? Skal du ta viktige valg eller ønsker du en forandring? Alle opplever perioder i livet der det kan være nyttig med bistand til å designe sin egen karriere. Agnelli kan tilby ulike karrieretjenester for enkeltpersoner og grupper.

REFERANSER

Her finner du noen av de referansene som Agnelli AS har fått etter sine leveranser. Vi har jobbet på tvers av bransjer og sektorer, i små og store virksomheter, med både kurs, foredrag og utviklingsprosesser. 

Agnelli AS

Nyhetsbrev

Kontakt

Tlf. 952 23 555
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

Sosiale medier